Farmors Kogebog er startet som en hyldest til min afdøde farmor – Grethe Lilly Pedersen.

Igennem hele min barndomstid, var jeg ugentligt på besøg hos min farmor efter skole. Hver gang jeg kom på besøg, lavede vi noget kreativt, alt lige fra at strikke og sy til at klippe og klistre. Og jeg har hende at takke for mine kreative evner i dag.

Jeg har utallige barndomsminder, hvor jeg har fået lov til at sidde på køkkenbordet, og været med til at lave mad.

Da min farmor døde, var jeg lovet hendes opskrift samling, et gammelt tobaksgult kladdehæfte fyldt med håndskrevne sedler, indsamlet fra naboer og familie, udklip fra diverse damemagasiner og datidens sladderblade.

Denne side er en hyldest til de gode retter, de klassiske retter, dengang hvor man havde tid til og satte en ære i at lave et solidt måltid mad, selvom det måske kun var til en selv. Det skal være mad lavet fra bunden, med rigtige råvarer som har fået den tid og kærlighed de fortjener. Nej tak til kyllingefilet på panden, frysekartofler i ovnen og pulver Bearnaise.

Her vil være min farmors opskriftssamling bragt ind i det tyvende århundrede. Men også mine egne opskrifter, jeg har gået og samlet. Samt udvalgte opskrifter fra gode venner, som også sætter en stolthed i at lave et godt måltid mad.

FarmorsKogebog.dk
FarmorsKogebog.dk

 

Besøg siden her

www.FarmorsKogebog.dk